Calator prin ROMANIA ~ 2023.

Cam așa a început călătoria ~ magica si energetica. Totul a pornit de la un gând, o idee, urmata de crearea unui Grid energetic de 49 de forme, iar primăvara a așternut un covor de flori, culoare, magie si reconectare cu strămoșii.

Poate ai experimentat și tu acel sentiment de a trăi viitorul în prezent. Trecutul, prezentul și viitorul sunt AICI și ACUM. Trecutul tău îți permite să accesezi o energie din viitor. Acea energie din viitor este combustibilul vieții tale prezente. Ceea ce-ți dorești pentru tine și comunitate spre binele cel mai înalt poate fi adusă în manifestare cu ajutorul gridurilor energetice. Gridul energetic de 49 de forme este precum o rugăciune puternică trimisă în Univers. Formele și culorile geometriei sacre purifică si restructurează gândurile noastre ca mai apoi să ne co-creeăm propria realitate.

Fiecare călătorie este o provocare, un pelerinaj spre interiorul tău sacru, în care ne sunt testate dorințele, forța noastră vitală de a face ceva și credința. Suntem testați la nivel:

FIZIC ~ și DA, uneori este necesară și condiția fizică bună pentru a putea percurge drumul ales de sufletul tau.
EMOȚIONAL ~ hmm, în special atunci când ești șofer și mașina este pentru tine un "BIBELOU pe 4 roți".
MENTAL ~ de cate ori nu ai simțit să te întorci din drumul tău, să renunti la tot drumul parcurs pentru că "aveai senzația" unor acțiuni inutile.
SPIRITUAL ~ DA. Cât de mult crezi în drumul tău și câtă încredere îți oferă drumul tău.





SARMISEGETUZA REGIA ~ Cetatea Dacică, centrul religios si politic al dacilor.

Aici, pădurea cu o energie și de o culoare specială, magică și puternică îți șoptește ceea ce străbunii noștri ne-au transmis, ceea ce Dacii au iubit întotdeauna ~ să fie liberi.
Un loc în care doar foșnetul frunzelor din copaci îndrăznește să-ți  "perturbe" liniștea sufletească și unde ești primit și acceptat așa cum ești, un spațiu care cunoaște în detaliu istoria întregului tău ADN.


La cca 60 km de Sarmisegetuza se află Mânăstirea Prislop. Da, aici este mormântul lui Arsenie Boca, denumit și Sfântul Ardealului și fiecare creștin din România își dorește și probabil ajunge cel puțin o dată în viață in acest loc magic, de liniște și iubire divină.
Când sufletul dorește să ajungă într-un anumit loc, întreg Universul se aliniază dorințelor sale. Lucrurile decurg lin și ușor. Poate ai auzit și tu că de obicei la mormântul lui Arsenie Boca este foarte multă lume, iar pentru a ajunge acolo ai nevoie de răbdare, timp mult și liniște pentru a-ți aștepta smerit rândul.
Pentru noi totul a fost lin și ușor, astfel că la rand în fața noastră era doar o  singură familie, compusa din 8 membri.
Și DA, Sfântul e lângă tine oriunde în lume!


Calatoria continua spre zona Gorjului

Cheile Oltețului ne permit accesul către Peștera Polovragi.
PESTERA POLOVRAGI ~ Peștera lui Zamolxe
Plină de misterele diferitelor tipuri de energii.
O peșteră în care pășind nu te simți singur. Ai senzația că cineva te călăuzește, veghează drumul tău până la capătul peșterii, iar apoi te însoțește până la ieșirea din peșteră.
Aici Vracii ( vindecătorii) foloseau  planta polovraga ~  ca remediu pentru boli.
Chiar daca peștera are o lungime de doar 800 m, ai senzația unei călătorii spatio-temporale. Trecând prin PORTAL (penultimul spațiu vizitabil al peșterii)  ceva te atrage spre următorul spațiu cu o energie mult mai puternică. Poți vedea din imagine "anomalia" înregistrată de App-ului Komoot care a înregistrat deplasarea prin peșteră cu 173,6 Km/h.




Interiorul peșterii are mai multe spatii energetice. Energia unuia dintre aceste spații am simțit-o și in bisericuța bolniță din partea de nord a bisericii mari.
Călătorește in acel spațiu si permite-i energiei să te ghideze!

Prin munti spre Pestera Muierii, copilul interior se bucura de tot ceea ce o sa urmeze.
În căsuța răsturnată totul este posibil, magia se împletește și se manifestă prin fiecare gând.

Ce altceva poți găsi la Castelul vrăjitoarelor decât mături, multe, multe mături. Stră-Stră-Străbunicile noastre știau să folosească înțelept magia măturii. Într-o bună zi o vei afla și tu!
Iar magia farfuriilor noastre o găsești la Horezu.



Locurile frumoase sunt "ascunse" și de cele mai multe ori greu accesibile. Aș denumi călătoria mai degrabă "pelerinaj prin România". Până la Trovanți se poate ajunge pe 3 drumuri, iar atunci când încep provocările s-ar putea să alegi cele două drumuri pe care se ajunge cel mai greu. E doar un test. Trovanții te provoacă, drumul până sus este o purificare energetică și ajungând acolo sus conștientizezi că merită să treci prin toate greutățile drumului pentru energia pe care o simți acolo sus.


Un loc magic, in care o dată ajuns te întrebi de unde au apărut bolovanii si tot acel nisip fin? O Delta de acum 12 milioane de ani, in care aceste structuri au fost denumite Trovanți, Moși sau Babele sau Copii ai Pământului. Si se spune ca fiecare ar ascunde un spiriduș buclucaș.


Nu departe de Trovanti in zona Buzăului găsești Vulcanii Noroioși, care erup la câteva minute.

La cca 50 km de Brașov găsești Mânăstirea săpată în piatră de la Șinca Veche și Mânăstirea Bucium.

Îți mulțumesc pentru ca citești aceste mesaje.
Cu drag
Anișoara Tajti