top of page

Anisoara Tajti

Sunt soție, mamă iar din 2002 locuiesc în Germania. Până la vârsta de 30 de ani am trăit în România. Schimbarea locului a adus cu sine și schimbarea energiilor. Am câștigat energii noi, în timp ce unele din energiile mele rămăseseră în locul unde m-am născut. De fapt acele energii nu au fost nicicând integrate în structurile mele, așa că am început munca mea interioară, conștientă, de recuperare și de reintegrare a energiilor în structurile mele energetice, reintegrarea acelei stari de "ACASA".

Cu ce-ti pot fi de folos?

SHAMANIC & INTUITIVE HEALING, CURANDERO LINEAGE TEACHING

"Vindecarea înseamna reintegrarea unei Energii care lipsea sau a fost blocata."
~ Starr Fuente
s

Curandero sunt o ramură a Șamanilor Mexicani din sud-estul Mexicului. CURANDERO înseamnă Vindecător, iar CURANDERA Vindecătoare.

Prin diferitele practici de vindecare, Curanderos se ocupă de energiile bunăstării fizice, emoționale, mentale și spirituale. Există mai multe scoli de Curanderism, aceasta este Școala vestică de curanderism, care lucrează cu Geometria Sacră și Lumina, prin tehnici ce oferă o vindecare multidimensională.

Păstrătoarea acestei linii energetice este Starr Fuentes. Maestra sa, Esperanza Mercado i-a încredințat misiunea de a transmite mai departe aceste învățături în America și în întreaga lume, iar in Europa au fost aduse in anul 1999 de catre Selena Rodriguez.

Verschwommene gelbe Blumen

Apare un moment în viata când conștientizezi infinitatea sufletului tău, iar atunci te lași ghidat de ceea ce tu ești, de amprenta sufletului tău. Chiar daca uneori te întrebi " ce caut EU aici?" SUFLETUL știe întotdeauna de ce se află într-un anumit loc, sau plan. Exista un punct stabil in inima ta care te ghidează spre esența sufletului tău.

Telefon

+49 (0) 175 456

E-Mail-Adresse

Social Media

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page