top of page

Limbajul Luminii 2 ~ Seminar la MEDIAS/Romania

Price

1.450 RON

Duration

2 zIle ~ 30.09 - 01.10.2023 ~ Orele 10:00-17:00

LIMBAJUL LUMINII II ~ precum sus așa si jos~


"Precum sus așa si jos" ~ Aceasta lege universală lucrează pentru noi atunci când ne umplem inima cu energia Limbajului Luminii.


In LIMBAJUL LUMINII 2 sunt ~ 18 CULORI ~ cu calități energetice speciale si 12 FORME ~ printre aceste forme se numără și cele 5 Forme platonice: TETRAEDRUL, CUBUL, OCTAEDRUL, ICOSAEDRUL și DODECAEDRUL ~ Acestea sunt Geometrii cu structuri perfecte și sunt considerate piese de baza ale vieții, ale existenței noastre.


Pe măsură ce stăpânești un nou nivel de conștiință, după ce ai parcurs Limbajul Luminii 1, înveți să creezi în aura ta Griduri energetice de 49 de forme.

  • Acestea sunt griduri energetice pentru teme speciale de viață cum ar fi: stima de sine, încrederea în sine, relații, bani si multe altele.

  • Dezvoltarea INTUIȚIEI, CLARITATII, experimentezi ȘCOALA de NOAPTE, si te bucuri de multe AHA-uri

  • Download a peste 150 de Griduri de Sănătate - deja create.

  • Conexiunea cu cele 7 RAZE și utilizarea lor în cadrul Limbajului Luminii.

  • In Limbajul Luminii 2 ai la dispoziție o serie de energii puternice pe care le poți folosi in învățare pentru tine si de asemenea îți poți sprijini copiii sa învețe si sa înțeleagă mai ușor ceea ce învață.


LIGHT LANGUAGE II

Înveți de asemena să-ți aduci contribuția ta în comunitate, să onorezi munca ta interioară, prin transformarea energiei tale, prin crearea și utilizarea Gridurile energetice de 49 de forme atât pentru tine cât și pentru comunitate.

Ma bucur sa te insotesc!

Anisoara Tajti

Profesor certificat in Light language si Divine Intervention de Starr Fuentes School of Light.

Anisoara Tajti
bottom of page