top of page

Limbajul Luminii 3 ~Seminar la MEDIAS/Romania

Price

6.500 RON

Duration

5 Zile ~ 04.-08.10.2023 ~ Orele 10:00-17:00

LIMBAJUL LUMINII 3

Rescrie planul sufletului si reactivează amprenta energetica a sufletului tău.


Fiecare FORMA GEOMETRICA, fiecare CULOARE este o energie de vindecare multidimensională a ta, a vieții tale, a existentei sufletului tău.


Limbajul Luminii III este Limbajul avansat al luminii in care înveți crearea Gridurilor energetice de 144 de forme, pentru a aduce schimbări profunde la toate nivelurile existentei tale, de rescriere a bluprint-ului sufletului tău, prin utilizarea celor 80 de Geometrii puternice si 144 de Culori Magice cu calități si energii speciale.


Înveți sa emani cele 80 de forme in toate cele 144 de culori, ai astfel la dispoziție, in câmpul tău energetic un pachet multidimensional de cel puțin 11.520 de energii (80x144). Lucrând cu Limbajul Luminii poți astfel rezolva, echilibra anumite probleme, blocaje, emoții, trăirile de peste zi, amplificând capacitatea de a rescrie multidimensional amprenta energetica a sufletului tău.


Un seminar magic, multidimensional in care înveți calitățile energetice ale Formelor Geometrice Avansate, corespondenta lor energetica in energia elementelor, precum si energia și proprietățile țărilor pentru fiecare formă și cum pot fi folosite aceste forme în combinație cu culorile.Ma bucur sa te insotesc!

Anisoara Tajti

Profesor certificat in Light language si Divine Intervention de Starr Fuentes School of Light.

Anisoara Tajti
bottom of page