top of page

Călător prin ROMANIA 2023

Aktualisiert: 20. Juni
Cam așa a început călătoria ~ magică si energetică. Totul a pornit de la un gând, o idee, urmată de crearea unui Grid energetic de 49 de forme, iar primăvara a așternut un covor de flori, culoare, magie si reconectare cu strămoșii. ~ Download Grid Energetic ~


Poate ai experimentat si tu acel sentiment de a trăi viitorul in prezent.

Trecutul, prezentul si viitorul sunt AICI si ACUM.

Un trecut vindecat îți permite să accesezi o energie din viitor. Acea energie din viitor este combustibilul vieții tale prezente. Ceea ce-ți dorești pentru tine si comunitate spre binele cel mai înalt poate fi adusă in manifestare cu ajutorul gridurilor energetice. Gridul energetic de 49 de forme este precum o rugăciune puternică trimisă in Univers. Formele si culorile geometrie sacre purifică si restructurează gândurile noastre ca mai apoi să ne co-creeăm propria realitate.

Fiecare călătorie este o provocare, un pelerinaj spre interiorul nostru sacru, in care ne sunt testate dorințele, forța noastră vitală de a face ceva și credința. La nivel FIZIC ~ si DA, uneori este necesară și condiția fizica bună. EMOTIONAL ~ hmm, in special atunci când ești șofer, drumul e plin de gropi sau duce prin pădure și mașina este pentru tine un "BIBELOU pe 4 roti". MENTAL ~ de cate ori nu ai simțit să te întorci din drumul tău, să renunti la tot drumul parcurs pentru că "aveai senzația" unor acțiuni inutile. Spirituală ~ DA. Cat de mult crezi in drumul tău și cată încredere îți oferă drumul tău.


 


SARMISEGETUZA REGIA ~ Cetatea Dacică, centrul religios si politic al dacilor.

Aici, pădurea cu o energie și de o culoare specială, magică și puternică îți șoptește ceea ce străbunii noștri ne-au transmis, ceea ce Dacii au iubit întotdeauna ~ să fie liberi.

Un loc in care doar foșnetul frunzelor din copaci îndrăznește să-ți "deranjeze" liniștea sufletească și unde ești primit și acceptat așa cum ești, un spațiu care cunoaște in detaliu istoria întregului tău ADN.PESTERA POLOVRAGI ~ Peștera lui Zamolxe

Plină de misterele diferitelor tipuri de energii. O peșteră in care pășind nu te simți singur. Ai senzația că cineva te călăuzește, veghează drumul tău până la capătul peșterii, iar apoi te însoțește până la ieșirea din peșteră.

Aici Vracii ( vindecătorii) foloseau planta polovraga ~ ca remediu pentru boli. Chiar dacă peștera are o lungime de doar 800 m, ai senzația unei călătorii spatio-temporale. Trecând prin PORTAL (penultimul spațiu vizitabil al peșterii) ceva te atrage spre următorul spațiu cu o energie mult mai puternică.

Trecând prin secțiunea Portal, aplicația Komoot a fost foarte afectată, ceea ce arată o viteză maximă de deplasare prin peșteră de 173,6Km/h. 

Locurile frumoase sunt "ascunse" și de cele mai multe ori greu accesibile. As denumi călătoria mai degrabă "pelerinaj prin România. Până la Trovanti se poate ajunge pe 3 drumuri, iar atunci când încep provocările s-ar putea să alegi cele două drumuri pe care se ajunge cel mai greu. E doar un test. Trovantii te provoacă, drumul până sus e o purificare energetica și ajungând acolo sus conștientizezi ca se merita sa treci prin toate greutățile drumului pentru energia pe care o simți acolo sus.


Un loc magic, in care o dată ajuns te întrebi de unde au apărut bolovanii si tot acel nisip fin?

O Delta de acum 12 milioane de ani, in care aceste structuri au fost denumite Trovanti, Moși sau Babele sau Copii ai Pământului. Si se spune ca fiecare ar ascunde un spiriduș buclucaș.Nu departe de Trovanti in zona Buzăului găsești Vulcanii Noroioși, care erup la câteva minute.

 

In apropiere de Brașov poți vizita Șinca Veche. O mânăstire veche săpată in piatra.


Iar peste tot pe unde ajungi găsești izvoare cu apa. Acea apa este mana pentru sufletul tău.Îți mulțumesc pentru ca citesti aceste mesaje.


cu drag

Anișoara Tajti
55 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
ani.jpg

Iti multumesc pentru ca ai trecut pe aici!

Seminarii de
LIGHT LANGUAGE
in ROMANIA
SEPTEMBRIE & OCTOMBRIE
2023

 

DETALII >>
 

bottom of page