ADN CLEARING
ADN ANCHORING
ADN COMPACTING

ADN-ul nostru este un cod fizic si energetic, care conține informații si instrucțiuni care modelează modul in care se manifesta viata noastră. Acesta determina construcția noastră fizica, bolile, trăsăturile noastre de personalitate, comportamentul, mijloacele noastre materiale si multe altele.
ADN-ul nostru replica si reproduce tot timpul celulele noi, si de aceea prin vindecarea ADN-ului putem schimba codurile energetice pe care le purtam in prezent si putem elimina trăsăturile pe care nu le mai dorim( boli, lipsuri, stima de sine scăzută, frica) si putem introduce trăsături pe care le dorim, de exemplu curaj, sănătate buna, bani, fericire etc.
Vindecarea ADN-ului este o tehnică puternica si extrem de eficienta, care a fost transmisa dintr-o descendenta mayasa neintrerupta care provine din Mexic si maeștrii coreeni.
Acest proces puternic ancorează schimbări profunde si fără efort la tine si la familia ta, in sus, in jos si lateral pina la a 32 generație din linia ta genetica. Oferă astfel o vindecare profunda si schimbări mari in familia ta si in propria ta viata. Multe persoane raportează schimbări profunde in ei înșiși si in familia lor la nivel fizic, emoțional, mental si spiritual.

Așa cum sta scris in Sfânta Evanghelie după Matei Cap.18: "Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veți lega pe pământ, vor fi legate și în cer, și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer". ~ Astfel tot ceea ce vei elibera din informația ADN-ului tău aici pe pământ, vei elibera si in planul astral pentru linia ta din trecut, pentru viata ta prezenta si pentru linia ta din viitor.ADN  Clearing

Curățarea ADN-ului este un proces care ELIMINA si șterge tiparele nedorite din ADN pentru tine si pentru familia ta, într-un mod usor si rapid, lucrând chiar si pe cele mai dificile tipare. Este recomandabil sa începi cu acest lucru, de a-ti curata ADN-ul.


Beneficiile Curățării ADN.-ului:
✔ eliminarea bolilor( diabet, cancer, probleme de spate, etc.)
✔ Schimbi atributele fizice (piele mai sănătoasă, greutate optima pentru tine, par sănătos, mai bogat etc. )
✔ Eliminarea tiparelor (incapacitatea de a-ți asigura bogăția, relații abuzive, dependente etc)
✔ Eliminarea trăsăturilor de personalitate (frica, stima de sine scăzută, vinovăție, manie, furie, fobii, amânarea, indisciplina etc.)
✔ Eliminarea tiparelor spirituale( jurămintele din viețile trecute, karma, blocajele chakrelor, entități etc.)
Durata unei sesiuni este de 2 ore.
ADN Anchoring

Harta de ancorare a ADN-ului iti permite se inserezi atributele pe care doresti sa le aduci in ADN-ul tau. Reproduci astfel calitati pozitive de care poate beneficia intreaga ta familie, calitati cum ar fi: credinta, dragoste, fericire, curaj, un sistem imunitar sanatos, inima sanatoasa si multe altele. Daca ai ptimit sesiuni de curatare si esti pregatita/a sa inserezi pozitivitate in viata ta, acest lucru va fi minunat pentru tine. Cu totii avem 12 catene de ADN si fiecare Harta de ancorare functioneaza foarte puternic pe cate o catena de ADN.

Beneficiile Ancorării si Restructurării ADN-ului:

✔ Aducerea de tipare pozitive (bani, oportunități noi, relații sănătoase, iubitoare, activarea abilitaților)
✔ inserezi atribute fizice dorite (piele sănătoasă, metabolism sănătos, inima sănătoasă, sistem imunitar sănătos).
✔ introduci trăsături pozitive de personalitate (bucurie, recunoștință, încredere in sine, iubire de sine, disciplina).
✔ Inserezi trăsături spirituale pozitive (clarviziune, abilități psihice, măiestrie de vindecare etc.)

 • Durata unei sesiuni este de 2 ore.
 • Primești de asemenea o copie a hărții tale după ancorare.ADN Compacting

Sesiune de vindecare a ADN-ului
VINDECAREA si COMPACTAREA ADN-ului este o sesiune profunda de vindecare a celor 12 catene de ADN.
Astfel după sesiunea de Curățare si Ancorare este bine venita sesiunea de Compactare si vindecare a celor 12 catene de ADN, pentru o funcționare optima si pentru a aduce in viata ta manifestări pozitive.
Vindecarea celor 12 catene de ADN îți aduce o înțelegere profunda a vieții tale, de ce ești aici si care ar putea fi scopul tău aici, in aceasta existenta.


Cum pori beneficia de  aceste sesiuni?

Există un total de 16 SESIUNI de lucru cu ADN-ul nostru, pentru a te vindeca pe tine și linia ta energetică, pentru a-ți curăța și rescrie ADN-ul tău și al familiei tale: 2 sesiuni de curățare, 2 sesiuni de vindecare și 12 sesiuni de ancorare a energiei în ADN-ul tău. De ce 12 sesiuni de ancorare? ~ Acestea sunt câte o sesiune de ancorare pentru fiecare CATENA de ADN.

Alege unul din pachetele care se simte cel mai potrivit pentru tine. După rezervarea pachetului primești o factura pe care te invit să o onorezi înainte de începerea primei sesiuni. Sesiunile pot decurge atât în prezență cât și la distanță. Data și ora pentru fiecare sesiune le stabilim împreună.Pachet #1 

 • poți alege sa-ți rezervi câte o sesiune în fiecare lună
 • 1 sesiune
 • PREȚ /SESIUNE €144,-

Pachet #2 

poți alege rezervarea celor 16 sesiuni rezervând mai multe pachete de câte 3 sesiuni :

 • 1 sesiune de curățare ADN-ului
 • 1 sesiune de cartografiere a ADN-ului
 • 1 sesiune de vindecare a ADN-ului.

PREȚ PACHET € 330,-


Pachet #3 

rezervarea celor 16 sesiuni într-un singur pachet :

 • 2 hărți de curățare a ADN-ului
 • 12 hărți ADN de ancorare
 • 2 sesiuni de vindecare a ADN-ului

PREȚ PACHET € 1.500,-

Rezerva Pachet ADN