TRAIESTE CA O CURANDERA este un seminar magic în care ai posibilitatea de a pătrunde în învățăturile secrete ale șamanilor mexicani și învață:
• Manifestarea pozitivă a dorințelor ~ În tradiția Șamanilor mexicani există un secret de manifestare pozitivă a celor mai profunde dorințe. Lasă Magia să fie parte din viața ta și o integrează in munca ta de zi cu zi. Creează-ți în aura ta Energie, Bucurie, Noroc pentru tine și pentru familia ta.Învață să creezi magie în munca ta de zi cu zi.
• Cooking Class ~ pentru Magicieni! ~ Descoperă Magia gătitului.~ Pregătește-ți hrana ca un MAGICIAN! Învață să creezi Noroc, Bunăstare, Sănătate în viața ta și a familiei tale.
• Citirea Șamanică a Numelui ~ Descoperă magia alfabetului șamanic și vibrația energetică a fiecărei litere. Află cum literele numelui, prenumelui tău, sau al firmei tale influențează viața ta de zi cu zi și modul cum interacționezi cu mediul înconjurător. Află ce energii te susțin pe tine ~ prin prenumele tău și întreaga ta familie prin numele de familie.