ADNADN-ul este baza noastră de date cu instrucțiunile noastre de viată. Cu gândurile, caracterul, acțiunile noastre ~ venim aici pe pământ deja de la întrupare, sunt sistemele noastre de credințe după care ne ghidăm întreaga viată.

Moștenim de la strămoșii noștri totul: emoțiile, sentimentele, aspectul nostru fizic, chiar și unele din gândurile noastre apar pentru că ceva în linia părinților noștri, în linia energetică a mamei sau a tatălui nostru sunt nevindecate. Toate acestea sunt codificate în ADN-ul nostru. Ne dorim o viață liniștită și frumoasă, dar de cele mai multe ori oricât am încerca să schimbăm ceva noi ne recreeăm realitatea pe aceleași sisteme de credințe distorsionate sau dezechilibrate, care sunt adânc ancorate în ADN-ul nostru. Lucrând la nivelul ADN-ului îți schimbi sistemul de credințe pornind de la rădăcina problemelor.


Atunci când suntem pregătiți să ne vindecam la nivel de ADN, sufletul nostru este sprijinit profund de către strămoșii noștri. Si DA ~ nici prin minte nu gândești ce în suflet plămădești ~ de ce spun asta? O sa-ți povestesc puțin despre mine și experiența mea de vindecare și transformare a ADN-ului meu prin energia din Curandero Lineage. Sesiunile de clearing, anchoring, compacting sunt sesiuni puternice de vindecare a ADN -ului ce lucrează puternic asupra cauzei problemelor noastre. Una dintre problemele mele cele mai spinoase care s-a vindecat prin lucrul cu ADN-ul a fost dependența de cafea. Dacă și tu bei cafea o să spui că o bei de plăcere nu crezi că ai acolo o anumită dependență. Încearcă să renunți o zi sau două la cafea și observă reacția organismului tău, observă dacă ți-e bine fără cafea și nu ai nici un disconfort în corpul fizic sau dacă există ceva în sistemul organismului tău care încă mai opune rezistență. În Curandero Lineage exista școala de noapte (afli mai multe despre aceasta și cum funcționează când începi să înveți Limbajul Luminii), unde sufletul merge să învețe și să se vindece. Ei bine într-una din dimineți m-am trezit vindecată de dependența de cafea ~ a fost un nou început, în manifestarea ADN-ului meu. A fost binecuvântarea strămoșilor mei de a continua  transformarea și vindecarea liniei energetice și în planul fizic. Au urmat apoi pașii de ancorare a vindecării în viața de zi cu zi, aici în planul fizic. Pentru a realiza schimbări în viața noastră este nevoie să  întreprindem pași de acțiune. Orice energie pe care nu o aducem în manifestare aici în planul fizic, rămâne doar  o potențială realitate a noastră.


Vindecarea ADN-ului este o tehnică foarte puternică, transmisă în linie neîntreruptă de la descendența Mayașa din Mexic și de la maeștrii coreeni. Acesta este un proces profund și ușor și tot ceea ce vindeci și eliberezi la tine vindeci până la a 32-a generație înaintea ta precum și a copiilor și nepoților tăi și include mai mulți pași de vindecare:

ADN  Clearing

ADN  Anchoring
ADN  Compacting


ADN-ul nostru este un cod fizic și energetic, care conține informații și instrucțiuni care modelează modul în care se manifestă viața noastră. Acesta determină construcția noastră fizică, bolile, trăsăturile noastre de personalitate, comportamentul, mijloacele noastre materiale și multe altele.

ADN-ul nostru replică și reproduce tot timpul celulele noi, și de aceea prin vindecarea ADN-ului putem schimba codurile energetice pe care le purtăm în prezent și putem elimina trăsăturile pe care nu le mai dorim( boli, lipsuri, stima de sine scăzută, frica) și putem introduce trăsături pe care le dorim, de exemplu curaj, sănătate bună, bani, fericire etc.

Vindecarea ADN-ului este o tehnică puternică și extrem de eficientă, care a fost transmisă dintr-o descendența mayașa în linie neîntreruptă care provine din Mexic și de la maeștrii coreeni.


Acest proces puternic ancorează schimbări profunde și fără efort la tine și la familia ta, în sus, în jos și lateral până la a 32 generație din linia ta genetică. Oferă astfel o vindecare profundă și schimbări mari în familia ta și în propria ta viața. Multe persoane conștientizează schimbări profunde în ei înșiși și în familia lor la nivel fizic, emoțional, mental si spiritual.


Așa cum stă scris în Sfânta Evanghelie după Matei Cap.18: "Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veți lega pe pământ, vor fi legate și în cer, și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer". ~ Astfel tot ceea ce vei elibera din informația ADN-ului tău aici pe pământ, vei elibera și în planul astral pentru linia ta din trecut, pentru viața ta prezentă și pentru linia ta din viitor.


ADN  Clearing

Curățarea ADN-ului este un proces care ELIMINĂ și șterge tiparele nedorite din ADN pentru tine și pentru familia ta, într-un mod ușor și rapid, lucrând chiar și pe cele mai dificile tipare. Este recomandabil să începi cu acest lucru, de a-ți curăța ADN-ul.
Beneficiile curățării ADN.-ului:
✔ eliminarea bolilor( diabet, cancer, probleme de spate, etc.)
✔ Schimbi atributele fizice (piele mai sănătoasă, greutate optimă pentru tine, păr sănătos, mai bogat etc. )
✔ Eliminarea tiparelor (incapacitatea de a-ți asigura bogăția, relații abuzive, dependențe etc)
✔ Eliminarea trăsăturilor de personalitate (frica, stima de sine scăzută, vinovăție, mânie, furie, fobii, amânarea, indisciplină etc.)
✔ Eliminarea tiparelor spirituale( jurămintele din viețile trecute, karma, blocajele chakrelor, entități etc.)
Durata unei sesiuni este de 2 ore.


ADN  Anchoring


Harta de ancorare a ADN-ului îți permite să înserezi atributele pe care dorești să le aduci în ADN-ul tău. Reproduci astfel calități pozitive de care poate beneficia întreaga ta familie, calități cum ar fi: credința, dragoste, fericire, curaj, un sistem imunitar sănătos, inimă sănătoasă și multe altele. Dacă ai primit sesiuni de curățare și ești pregătit/ă să înserezi pozitivitate în viața ta, acest lucru va fi minunat pentru tine. Cu toții avem 12 catene de ADN și fiecare Hartă de ancorare funcționează foarte puternic pe câte o catenă de ADN.

Beneficiile Ancorării și restructurării ADN-ului:
✔ Aducerea de tipare pozitive (bani, oportunități noi, relații sănătoase, iubitoare, activarea abilităților)
✔ inserezi atribute fizice dorite (piele sănătoasă, metabolism sănătos, inima sănătoasă, sistem imunitar sănătos).
✔ introduci trăsături pozitive de personalitate (bucurie, recunoștință, încredere in sine, iubire de sine, disciplină).
✔ Inserezi trăsături spirituale pozitive (clarviziune, abilități psihice, măiestrie de vindecare etc.)
Durata unei sesiuni este de 2 ore.

Primești de asemenea o copie a hărții tale după ancorare.


ADN  Compacting

Sesiune de vindecare a ADN-ului
VINDECAREA și COMPACTAREA ADN-ului este o sesiune profundă de vindecare a celor 12 catene de ADN.
Astfel după sesiunea de Curățare și Ancorare este bine venită sesiunea de Compactare și vindecare a celor 12 catene de ADN, pentru o funcționare optimă și pentru a aduce în viața ta manifestări pozitive.
Vindecarea celor 12 catene de ADN îți aduce o înțelegere profundă a vieții tale, de ce ești aici și care ar putea fi scopul tău aici, în această existență.
Cum poti benefica de aceste sesiuni?
Există un total de 16 SESIUNI de lucru cu ADN-ul nostru, pentru a te vindeca pe tine și linia ta energetică, pentru a-ți curăța
și rescrie ADN-ul tău și al familiei tale: 2 sesiuni de curățare, 2 sesiuni de vindecare și 12 sesiuni de ancorare a energiei în ADN-ul tău.


De ce 12 sesiuni de ancorare?
Acestea sunt câte o sesiune de ancorare pentru fiecare CATENA de ADN.
Alege unul din pachetele care se simte cel mai potrivit pentru tine.
După rezervarea pachetului primești o factura pe care te invit să o onorezi înainte de începerea primei sesiuni.
Sesiunile pot decurge atât în prezență cât și la distanță.