Limbajul Luminii 1În aura noastră purtăm aceleași forme și culori care, prin rezonanță, atrag anumite situații plăcute sau neplăcute în viața noastră. Învață sa-ți împlinești viata cu lumina culorilor chakrelor, a formelor geometriei sacre și cu Esența Gridurilor energetice de 7 de forme pentru dragoste, sănătate, putere, bucurie si multe altele.
Limbajul Luminii I este nivelul de începători, unde înveți să îți restructurezi câmpul tău energetic. In acest nivel înveți cum sa folosești aceste energii in procesul de vindecare. Folosești energiile pentru creșterea încrederii in sine, sănătate, iubire, pace, liniște si multe altele.Primești instrumente energetice:

✔ Energia culorile celor 7 chakre.
✔ 7 forme ale Geometriei Sacre.
✔ Emanarea formelor si culorilor.
✔Crearea si ancorarea Gridului Personal de 7 Forme.
✔Crearea si ancorarea Gridului Staționar.
✔Download gridul de împuternicire.
✔Download a peste 70 de esențe energetice deja create.
✔Magia săgeților.
✔Meditația simțurilor și culorilor de la Starr Fuentes.


Utilizarea acestor instrumente in viata de zi cu zi:

● Crearea unei forme energetice clare ~ o forma clara creează o realitate clara.
● Sprijin in procesul tău de dezvoltare si vindecare.
● Creșterea iubirii si stimei de sine, a încrederii in sine, precum si altor virtuți pe care vrei sa le manifești in viata ta.
● Transformarea energie gând, a câmpului tău energetice, a locului sau a locuinței tale. Aura ta este curățată si restructurata, iar formele gând negative scad semnificativ in intensitate in preajma formelor de lumina.