Divine Intervention


Divine Intervention poate fi descrisă ca o rugăciune profundă, care într-o fracțiune de secundă unește forțele pământului cu cele ale Creației și unde legile fizicii încetează să mai existe. Divine Intervention este starea în care SUFLETUL se DESCHIDE către noi spații de experiență, în DIMENSIUNI multiple și FRECVENȚE speciale. Este o artă specială a Curanderos de a atrage din cele 144 de Dimensiuni forța, energia necesară pentru a putea fi activate puterile de autovindecare ale organismului.

  • Preț Oferta pentru perioada 08.05.2024 ~ 09.05.2025 / Sesiune: € 52,-
REZERVA OFERTA
ADN

ADN-ul este baza noastră de date cu instrucțiunile noastre de viată. Cu gândurile, caracterul, acțiunile noastre venim aici pe pământ deja de la întrupare, sunt sistemele noastre de credințe după care ne ghidăm întreaga viață.

Moștenim de la strămoșii noștri totul: emoțiile, sentimentele, aspectul nostru fizic, chiar și unele din gândurile noastre apar pentru că ceva în linia părinților noștri, în linia energetică a mamei sau a tatălui nostru sunt nevindecate. Toate acestea sunt codificate în ADN-ul nostru. Ne dorim o viață liniștită și frumoasă, dar de cele mai multe ori oricât am încerca să schimbăm ceva noi ne recreeam realitatea pe aceleași sisteme de credințe care sunt adânc ancorate în ADN-ul nostru. Lucrând la nivelul ADN-ului îți schimbi sistemul de credințe pornind de la rădăcina problemelor.
Vindecarea ADN-ului este o tehnică foarte puternică, transmisă de la descendența Mayasa din Mexic, în linie neîntreruptă și de la maeștrii coreeni. Acesta este un proces profund și ușor și tot ceea ce vindeci și eliberezi la tine vindeci până la a 32-a generație înaintea ta precum și a copiilor și nepoților tăi si include mai mulți pași de vindecare:


#1 ADN CLEARING
#2 ADN ANCHORING
#3 ADN COMPACTING

VEZI DETALII SESIUNI ADN

Harta Urechii ~ Ear Spiral Healing

HARTA URECHII ~ una dintre cele mai importante hărți ale organismului.

În învățăturile Curandero, pentru șamanii mexicani, liniile temporale nu sunt linii drepte ci au formă spiralată. The Ear Spiral Healing ~ Prin tehnica de vindecare a spiralei urechii putem accesa energii din alte dimensiuni pentru a aduce schimbări sau vindecări profunde în viața noastră, vindecând ADN-ul nostru la nivel fizic, emoțional, mental, spiritual și material.

Suntem ființe multidimensionale, pregătite să accesăm vindecări multidimensionale.

Deschide-te spre o transformare interioară profundă, permite-ți să renaști, să începi un drum nou, într-o nouă stare de conștiință. Dacă simți că ești pregătit pentru transformare și pentru creștere vibratională » Sesiunea la distanță are loc în trei seri consecutive, în timp ce dormi sau poți sta liniștit/ă.

REZERVA SESIUNE

Semnatura Interdimensională

Relații sănătoase, încredere în sine, iubire, cash etc. Simți că ești pregătit/ă să-ți petreci viața alături de persoana iubită? Ești în căutarea acelei persoane? Semnătura Interdimensionala este energia dorinței tale, trimisă universului pentru a o aduce în manifestare.
Semnătura Inter-dimensională este o formă P R O F U N D Ă de manifestare a energiei, a ceea ce ne dorim.

Este un sprijin energetic de a atrage din alte dimensiuni, în această dimensiune, forme de manifestarea a sănătății, banilor, relației, parteneri, a viziunile noastre cele mai îndrăznețe. Sunt vibrații, semnături energetice ce folosesc geometria sacră.
Crearea IDS include:

  • 15 minute ~ convorbire telefonică pentru a stabili tema/temele pentru care îți dorești aceste semnături inter-dimensionale
  • 15 minute ~ convorbire telefonică după crearea IDS ~ Primești IDS in format .pdf prin email.
  • Preț Sesiune: € 74,
REZERVA SESIUNE

Contact cu Ghizii Spirituali

ÎNȚELEGE experiențele tale de viață prin perspectiva Ghizilor tăi Spirituali.
Chiar și atunci când simți că îți este cel mai greu, amintește-ți că nu ești singur ~ Nu suntem singuri ~ suntem conectați cu tot ceea ce este în jurul nostru și nu numai. Ce am fi noi fără îngerii noștri păzitori, fără ghizii noștri spirituali sau fără energia animalelor noastre de putere?
Unele energii apar pe parcursul vieții noastre în timp ce altele ne însoțesc și ne susțin din prima clipă a întrupării noastre aici pe pământ.
Toți suntem conectați cu planurile subtile, iar aici pe pământ nu am fost și nu suntem separați de divinitate. Ghizii noștri spirituali sunt aici, alături de noi pentru a ne oferi sprijin, ghidare în momentele importante ale vieții noastre.

  • Preț Sesiune: € 74,-


REZERVA SESIUNEFacelift Energetic

Prin gândurile și acțiunile noastre ne creeăm probleme fizice și/sau eterice pe care le simțim în corpul nostru, și de cele mai multe ori sunt vizibile și pe chipul nostru.
Una dintre HĂRȚILE organismului este fața noastră. Pe fața noastră se reflectă toate problemele sufletului nostru, rămase nerezolvate.
Facelift Energetic este un MASAJ ENERGETIC FACIAL ce revigorează tenul feței, redându-i strălucirea și vitalitatea. Aduce o relaxare profundă la nivel fizic și lucrează în același timp la nivel subtil eliberând blocajele energetice. Aduce o revitalizare și reîntinerire a întregului organism.

Facelift Energetic/ Întinerire Energetica ~ Sesiuni in prezenta și/sau la distanta.

  • Preț pachet (12 sesiuni): € 888,-
  • Sesiuni recomandate ~ primele 2 luni cate 2 sesiuni / luna, apoi următoarele 8 luni câte 1 sesiune / lună.
  • * După o pauză poți reîncepe o nouă serie de sesiuni.
REZERVA SESIUNI